Skip to content

‘Kerja dari rumah’ – mencari rezeki di alam baru

Share :

Reading time: 2 minutes
alt=a woman working from home on her laptop

Fenomena kerja dari rumah sebenarnya kurang memenatkan; anda boleh merancang sendiri waktu rehat anda dan dapat menjimat masa yang selalunya diluangkan untuk bergerak ke tempat kerja.

Tidak dinafikan lagi bahawa bekerja dari rumah mempunyai banyak faedah, termasuk keseimbangan kerja, kehidupan yang lebih harmoni, peningkatan produktiviti, dan fleksibiliti.

Tahukah anda, anda boleh menjual di Lazada sambil berasa selesa di rumah anda? Dalam artikel ini, kami akan menerokai peluang pekerjaan sebagai seorang entrepreneur.

Mulakan perniagaan e-dagang anda sendiri!

Bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan e-dagang mereka sendiri, masanya adalah SEKARANG.

Memulakan perniagaan e-dagang anda sendiri ialah peluang kerja dari rumah yang sempurna sekali. Anda akan mempunyai:

  • Kebebasan untuk memiliki syarikat anda sendiri.
  • Bekerja mengikut masa anda sendiri.
  • Tidak perlu melaporkan diri kepada orang lain.
  • Nikmati kejayaan yang anda capai setiap hari.

Peningkatan masa yang diluangkan dalam talian juga bermakna peningkatan dalam perbelanjaan dalam talian. Malah, kedai runcit fizikal juga telah memilih untuk menukar mode perniagaan mereka kepada dalam talian.

Platform e-dagang seperti Lazada menjadikannya lebih mudah untuk anda memulakan perniagaan dalam talian. Bukan itu sahaja, Lazada juga memberi penjual alatan mesra pengguna di platform Lazada, dan mendorong mereka ke arah kejayaan dengan sokongan daripada Lazada University.

Nak jadi bos tersendiri? Daftar sebagai penjual Lazada hari ini!

Ikuti kami di FacebookInstagramTikTok serta subscribe channel YouTube kami untuk informasi terkini mengenai e-dagang dan pelbagai tips menjadi penjual dalam talian yang berjaya.

 

More articles you may like

Do you constantly feel like you want to be your own boss and start a business? The time is NOW!

Want more?

Sell With Lazada answers all your e-commerce how’s, go-to, do’s and don’ts. If you’d like to find out more on how to be an effective seller, follow us on the link below.

Recent Posts

Follow Us

Sell With Lazada answers all your e-commerce how’s, go-to, do’s and don’ts. If you’d like to find out more on how to be an effective seller, follow us on the link below.